Hanglemez tisztítás + új antisztatikus hanglemeztasak (Lemezmosás Pro-Ject VCS géppel)

Hanglemez tisztítás + új antisztatikus hanglemeztasak (Lemezmosás Pro-Ject VCS géppel)

Tökéletes tisztítás a nagyteljesítményű Pro-Ject VC-S lemeztisztító- és szárító géppel. Minden megtisztított lemezhez új antisztatikus lemeztasakot adunk!
A kép illusztráció!


 

 

KONCERTJEGY vásárlás? : JEGYCENTER.hu, ahol mindent megtalál!

                       

 

300 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

A rendkívüli tisztítóerejű Pro-Ject VC-S és a hozzá való különleges tisztítószer használatával még a legkoszosabb lemez is visszanyeri régi csillogását, a barázdákat tökéletesen megtisztítja, s a vákumszivattyú azonnal szárítja is a féltve őrzött "bakeliteket". A tisztítás után új antisztatikus hanglemeztasakba tesszük a lemezt, így aannak tárolás is megfelelő lesz...

A tisztítást dorogi üzletünkben végezzük, az ide behozott kisebb mennyiségű (max. 10 db) lemez megtisztítását meg is lehet várni, nagyobb mennyiségű lemez esetén kérjük, írjanak egy listát a lemezekről (két példányban, elérhetőséggel) melyet átvételkor gyorsan ellenőrzünk, aláírunk, s néhány napon belül (megbeszélés alapján) vissza lehet jönni a korongokért.

Budapesti üzletünkben mindenképpen szükséges a két példányos átvételi elismervény. A lemezeket ebben az esetben dorogi üzletünkbe szállítjuk, megtisztítjuk, majd visszaszállítjuk Budapestre. Hozzávetőlegesen 5-6 munkanap alatt érnek vissza a lemezek, de minden fontos információt egyeztetünk a megrendelővel.

A tisztítást és szállítást a legnagyobb körültekintéssel és szakszerűen végezzük.

Fontos, hogy átvételkor a lemez(ek) állapotát (karcosság, egyéb sérülés) nem ellenőrizzük, erről jegyzőkönyvet nem veszünk fel, de garantáljuk, hogy mi az átvett korong(ok)ban nem okozunk kárt, így a darabszámon és lemezcímeken kívül egyéb követeléssel a megrendelő nem léphet fel.

 

Fontos az is, hogy a lemez(ek) sérüléseit a tisztítógép nem javítja ki.


 

 

A Vinyl Hanglemezek/Bakelitek bővebb leírása az "Előadó" és az "Album" fülre kattintva olvasható (még nem minden esetben)!

 

 

Hasonló termékek
Webáruház készítés
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac