Rólunk Bővebben

KvantumRecords - A zene alapja / Zenei élménybolt a Jegyáruháztól

 

Cégünk, a Jegyáruház Kft. az elmúlt években komoly hírnévre tett szert a belépőjegyek értékesítése terén, s úgy döntöttünk, hogy 2016. júniusától a zenei piacon is kipróbáljuk magunkat. KvantumRecords néven, de teljes mértékben a Jegyáruház védnöksége alatt főleg új Vinyl/Bakelit hanglemezek értékesítésével foglalkozunk a jövőben, kiegészítve analóg hanglemezjátszók-, karbantartó eszközök- és egyéb, kapcsolódó kiegészítők árusításával. Mindezeken túl hanglemeztisztítást is vállalunk, így a régi, felújításra szoruló korongjaikkal is keressenek minket bizalommal!

A kvantumrecords.hu oldalon jelenleg közel 10.000 termék (jórészt vinyl hanglemez) között böngészhet, az adatbázist folyamatosan fejlesztjük és csinosítjuk, hogy a lehető legtöbb adatot tartalmazza. Azonban a tárhely véges, így a lista sohasem lehet teljes, ha nem találnak valamit, nyugodtan érdeklődjenek, minden címnek utána nézünk, és amennyiben lehetséges, be is szerezzük azokat. 


Elérhetőségeink:

info[kukac]jegyaruhaz.hu

30/590 09 57

33/441 066

 

ÜZLETEINK:

- DOROG KvantumRecords/Jegyáruház - Bécsi út 43.

Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Szombat: 9:00-11:30

Raktárkészletünk itt, tehát dorogi üzletünkben van!

- BUDAPEST KvantumRecords/Jegyáruház - VI. kerület, Jókai utca 12., 1/2. (12-es kapucsengő)

Kedd: 12:00-17:50

Csütörtök: 12:00-17:50

Szombat: 11:00-14:00

Csak ÁTVEVŐPONT! Raktárkészletünk itt nincs!

 

FONTOS, hogy a legtöbb termék nincs raktáron (bár raktárkészletünk folyamatosan bővül), így a legtöbb esetben beszerzésre van szükség. Kiküldött ajánlatainkban minden erre- valamint minden egyéb vonatkozó információt pontosan jelzünk.

 

Hogyan juthatnak hozzá a termékekhez?: szállítási- és személyes átvételi információk, valamint fizetési módok megtekintése ide kattintva lehetséges. 

Néhány gondolat, hogy miért is kezdtünk bele ebbe a tevékenységbe, valamint a KvantumRecords név eredete:

 

A kvantumvilág: apró, érdekes, nagyrészt felfedezésre vár, de már tudjuk, hogy mindenre hatással van és kutatása egyre közelebb visz saját létezésünk megértéséhez. Akárcsak a zene, ami az ember terméke, így mint olyan, pontos lenyomata alkotójának, születése korszakának és mindennek, ami körülveszi, mégis rendkívül apró alkotóelemekből épül fel.

Teljes valójában csak akkor mutatja meg magát, ha megfelelő módon vizsgáljuk. S itt jön a képbe a Vinyl/Bakelit!

 

Sokan kérdezték: Létezik még ilyen egyáltalán? Használják még ezt a régi technikát?
A válasz viszont egyszerű és egyértelmű: Mi az hogy! Most éli másodvirágzását az analóg technika! Egyre többen érdeklődnek az időtálló és rendkívül jó minőségű hanghordozók és lejátszók után, melyek a mai, digitális világban nemcsak új típúsú élményekkel ajándékozzák meg a felhasználót, hanem nyugalmat, megbízhatóságot és egyszerű, megfogható kreativitást árasztanak.

Először persze engem is meglepett a dolog, de nem is olyan régen előkerültek "bakelit örökségeim", valamint megvettem első új csillogó korongjaimat és egyből beleszerettem az élménybe.

Ezt az érzést hivatott a KvantumRecords továbbítani. Szélesebb közönséggel megismertetni a minőségi zenehallgatást. Az élmény ugyanis nem másolható. Az az élmény, ahogy féltve őrzött lemezeidet a polcon tárolod, ahogy karbantartod a gyűjteményedet és ránézve büszkeség tölt el, ahogy kiveszed a tokból a csillogó korongot, majd a lejátszóra helyezed és finoman megtisztítod mielőtt kedvenc zenéd hallgatásába kezdenél, majd ahogy néha már sercegve elindul a zene, ami szabad utat ad az érzéseknek, pótolhatatlan...

 

Add át magad az élménynek! Engedd, hogy segítsünk! 

 

                   Kvantumrecords üzletek / Jegyáruház irodák

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu arradar.hu