DREYELANDS: STAGES

Raktárkészlet: 3 db
DREYELANDS: STAGES
Vinyl LP / "Bakelit" Hanglemez - Lemezek száma: 1

 

 

KONCERTJEGY vásárlás? : JEGYCENTER.hu, ahol mindent megtalál!

                       

 

Megrendelést követően, a forgalmazó készletétől függően 5-20 munkanapon belül beszerezzük! A forgalmazó az árváltoztatás- és a termékmegszüntetés jogát fenntartja!
4 990 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Előadó
Album
Részletek
Előadó / Albumcím: DREYELANDS / STAGES

 

 

A Vinyl Hanglemezek/Bakelitek bővebb leírása az "Előadó" és az "Album" fülre kattintva olvasható (még nem minden esetben)!

 

 

Hasonló termékek
Előadó
DREYELANDS
Album
STAGES - 500 példányos Limitált kiadás

Kiadó, nyomásának éve és származási helye: Dreyelands, 2018., Eu.

A nemzetközileg elismert magyar progresszív metal zenekar, a DREYELANDS, új stúdióalbummal jelentkezik, amelyet május 24-én jelentetnek meg szerzői kiadásban, Stages címmel.
Az EDEN’S CURSE, AFTER CRYING és AT NIGHT I FLY tagokból álló DREYELANDS 2010-es, a Hang-Súly – Hungarian Metal Awards szavazásán év debüt lemeze díjat nyert Rooms of Revelation című bemutatkozó albumát követő lemezen egy 15 fős vonóskar és 16 fős kórus kíséri a zenekart, emellett bemutatkozik az új billentyűs, Kővágó Zsolt (HONEYBEAST) is.
Elődjéhez hasonlóan a Stages is egy koncept album, amely ezúttal Elisabeth Kübler-Ross 1969-es könyvén, A halál és a hozzá vezető út-on alapszik. Ebben a szerző bemutatta a haldoklás és a gyász öt fázisát. Az öt stációnak megfelelően (Elutasítás, Düh, Alku, Depresszió, Elfogadás) a lemez is öt szerzeményből áll, és megjeleníti a haldoklás és az életünk során minket ért bármilyen típusú veszteség átélésének teljes érzelmi spektrumát.
A Stages munkálatait ismét Horváth András Ádám, gitáros, producer vezette, a keverésért és a masterért pedig Hidasi Barnabás (HL-Studio) hangmérnök felelt. A borítót és a teljes látványt Nagy Olívia tervezte, aki absztrakt műveivel remekül leképezte a lemez sötét atmoszféráját.
Ahogy Horváth András Ádám gitáros fogalmazott, a Stages egy sokkal sötétebb hangulatú anyag lett, mint elődje volt. Nemcsak az alap story miatt, hanem mert zeneileg is egy sokkal komorabb, borúsabb és súlyosabb útra léptünk, miközben azért megmaradt a ránk jellemző epikusság, többek között az élő szimfonikus és kórus hangszereléseknek köszönhetően.


Dallista:

1. Denial (2:26)
2. Anger (8:26)
3. Bargaining (10:32)
4. Depression (2:03)
5. Acceptance (12:16)


Belehallgatási lehetőség: https://dreyelands.bandcamp.com/album/stages
Webáruház készítés
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac